Eilen (5.päivä) dieetti meni ihan hyvin. Söin taas vähän karkkia työssäoppimispaikalla. Onneksi pääsin pois sieltä kahvihuoneesta, muuten ikävöin kyseistä paikkaa. Illaksi ostin itselleni dipin ja söin pari porkkanaa sen kanssa ja siitä olen tyytyväinen.

Mutta tämä päivä. Tää on mennyt täysin perseelleen. Suklaata ja apinanraivoja. Saatanan laivakarkit. Ahdistaa ne nyt. Mun pitää viedä ne vallan pois täältä sisältä. Mutta minne? Jos vien sisävarastoon niin hiiret syö ne. Samoin ulkovarastossa. Taidan siirtää äidin ja iskän huoneeseen. Sieltä tuskin käyn hakemassa niitä.

Maanantaina punnitus. Tiedän että plussia on tulossa. Äiti kysyy sitä heti. En tahdo valehdella mutta en kertoa totuuttakaan. Huomenna on pakko rääkätä itteeni. Siinä puitteissa mitä ehdin, sovin näkeväni ystävääni. Onneks en sopinut mitään tarkkaa aikaa niin ehkä kerkeän nipistää aamusta treenaamiseen. Koska kello on jo 3.11 ja pitäs keretä nukkuunkin.

Siksi lähden nyt. Hampaiden pesu ja nukkuun. Ja kun aamulla herään niin otan koko loppu dieetin niin tosissani ettei tosikaan.